Egy tartalmas ebéd, vagy vacsora csak akkor válik teljessé, ha a főfogás után még van némi desszert, amivel le lehet azt fojtani. Ebből a szempontból nem meglepő, ha sokan a csokoládés ínyencségeket választják. Amennyiben szeretne kedveskedni a családjának, akkor felesleges azonnal a legközelebbi boltba szaladnia némi ropogtatnivalóért, krémes nyalánkságért, mert azt otthon ugyanolyan sikerrel elkészítheti.

 

A brownie recept alapos útmutató kínál, amit egyszerűen csak követnie kell. Egy piskótaszerű, de mégis kevert alapról van szó, aminek tetejére egy krémes massza, végül pedig csokoládéforgács kerül. Az elkészítési idő, már amennyiben minden alapanyag kéznél van kevesebb, mint 1 óra és még csak hűteni sem kell a végeredményt, hanem szinte azonnal szeletelhető az összeállítás után. A brownie recept kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánlott. Gyorsan elkészül és nem okoz csalódást a brownie recept Vaj, cukor, kakaópor, tojás, só, vaníliaaroma, tej, finomliszt, sütőpor az ami az alapot alkotja.

 

 

A krémhez a brownie recept szerint vaj, cukor, tej és kakaóporra lesz szükség. Ami az adagokat illeti azokra érdemes ügyelni, de igény szerint arányosan van mód eltérni attól, amennyiben nagyobb adag készítése a cél. Érdemes azonban legalább elsőre pontosan úgy készüljön a desszert, ahogy azt a brownie recept írja. Aki egyszer megkóstolja, rendszeresen újra a tányérján szeretné majd látni. Ami biztos, hogy nehéz betelni vele.

 

Ha mostantól bármikor szüksége van egy gyors finomságra, akkor tudni fogja mi után nyúljon a konyhában, hogy elkészíthesse azt.